Favorieten ()Vergelijking ()Zoekopdrachten ()
Toyota Hero Image
Toyota Logo

Toyota Lievens Brugge

Welkom bij Toyota.

Contact

Toyota Lievens Brugge
Pathoekeweg 23
BRUGGE, 8000
Route tonen

T: 050 31 73 90

Toyota Hybrid Benefits

De hybride voordelen

Het leven is makkelijk in een Toyota Hybride. Onze brede waaier aan hybride modellen zijn makkelijk te besturen, hebben de laagste CO2-uitstoot en kennen zeer lage gebruikskosten. Opladen is niet nodig en ze bieden een geweldige rijervaring.

Ontdek meer over Toyota

Waarom TOYOTA PLUS?

Bij aankoop van een tweedehandse Toyota, geloven we dat de ervaring net zo aangenaam en geruststellend moet zijn al bij aankoop van een nieuw model. Dat is waarom we TOYOTA PLUS hebben geïntroduceerd : een tweedehands auto-programma dat volledige zekerheid biedt bij elke stap. Met de zekerheid van verlengde Toyota garanties - tot 60 maanden - en volledige pechverhelping, evenals grondige controles door onze opgeleide technici. Elke TOYOTA PLUS wagen is klaar om te vertrekken. Als Hybride leider gaat elk van onze innovatieve modellen gepaard met onze exclusieve Hybrid Life Assurance. Op deze manier bieden we nog meer garantie de komende jaren.

Ontdek de voordelen van de gecertifieerde TOYOTA PLUS Hybrides

Ontdek de voordelen van TOYOTA PLUS wagens

Why TOYOTA PLUS Bottom Visual

Verkoop uw Toyota bij ons

Verkoop uw Toyota

Verkoop uw Toyota

Alle Toyota's zijn gebouwd met het oog op een levenslang gebruik. Daarom zijn we blij deze wagens terug te kopen. Stuur de details van uw wagen door naar uw lokale Toyota Plus verdeler. Zij contacteren u voor een verdere bespreking.

Waarom zou ik eerder een TOYOTA PLUS kopen dan een andere tweedehandswagen?

De aankoop van een occassiewagen is een belangrijke investering. Daarom is het absoluut noodzakelijk dat u ervan verzekerd bent dat uw aankoop u zal toelaten om er jarenlang probleemloos mee te rijden. Dit is de reden waarom Toyota het Toyota Plus label heeft ontwikkeld: om u de zekerheid te bieden dat u de juiste keuze maakt.

De Toyota-voertuigen met een Toyota Plus-certificaat bieden een uitgebreide garantie; ze zijn door onze technici gecontroleerd op 100 punten en bovendien heeft u recht op een pechbijstand voor de duur van de waarborg. Door te kiezen voor een Toyota van Toyota Plus, kiest u voor zorgeloosheid en rijplezier voor vele jaren.

Kan ik een auto online kopen?

Bijna! Zodra u de Toyota van uw keuze op onze site heeft gevonden, kan u via de website contact opnemen met de verkoper. Klik op de knop “Info aanvraag” en de Toyota-verdeler waar het voertuig zich bevindt, zal u zo spoedig mogelijk contacteren

Waar kunt u een occasie Toyota kopen?

Vindt hier uw TOYOTA PLUS partner van uw voorkeur. Gebruik hiervoor onze dealer locator

Welke wagens biedt Toyota aan?

We beschikken over een uitgebreid gamma aan voertuigen bij TOYOTA PLUS. Van stadswagens zoals de Aygo, iQ en Yaris tot familiewagens zoals de Avensis, RAV4 of de Verso. Je vindt ook de hybridepionier Prius in ons aanbod, alsook sportieve wagens zoals de GT86 en de Celica.

Hoe werkt een Toyota hybride?

Onze TOYOTA PLUS hybrides gebruiken de Hybrid Synergy Drive System (HSD) technologie. Hierbij werken de benzinemotor en de elektromotor samen om zo tot betere prestaties en een lager verbruik te komen. En dit zonder aan rijplezier in te boeten. De Toyota hybrid wagens profiteren ook van een zeer zachte werking en een zeer geluidsarme omgeving, zeker bij lage snelheden. De wagen bepaalt hoeveel vermogen er nodig is op elk moment van de rit. U merkt amper dat de wagen beroep doet op de benzinemotor, de elektromotor of beide motoren. Steeds als doel om op de efficiënste manier gebruik te kunnen maken van uw hybride wagen. Indien u nog bijkomende informatie wenst over het hybride systeem kan u hier verder lezen.

Hoe draagt een Toyota hybride bij tot een beter klimaat?

We zijn ons steeds meer en meer bewust van ons klimaat en zien een aangepaste fiscaliteit ontstaan rond gebruik van auto's. Het is onze doelstelling mee te werken aan een beter klimaat en zullen steeds verder werken aan verbeteringen in die richting. De hybride technologie toont aan dat we al meer dan 20 jaar werken aan deze milieuvriendelijkheid van onze wagens. Toyota toont zijn marktleiderschap op dit vlak door wagens aan te bieden met een CO2-uitstoot van minder dan 75g in combinatie met een zeer relaxe en stille rijbeleving. Hier toont Toyota zijn rol als aanbieder van duurzame mobiliteit met lage emissies in een geraffineerd en onderscheidend design.

Is het hybridesysteem betrouwbaar?

Zoals u weet is Toyota wereldleider in hybride wagens. De eerste hybride van Toyota, de Prius, werd gelanceerd in 1997. Sindsdien werden er miljoenen hybride wagens geproduceerd en verkocht door Toyota. U zal zeker hebben opgemerkt dat taxibedrijven over de hele wereld, uitsluitend Toyota hybrides in hun vloot hebben. Dit is niet alleen het gevolg van hun extreme betrouwbaarheid, lagere onderhoudskosten, maar eveneens door het rijplezier en de stilte die u ervaart. Toyota is zo overtuigd van de kwaliteit van de hybride-aandrijflijnen, dat we tot 10 jaar waarborg aanbieden op de hybride batterij. Voor meer informatie hierover, neem gerust contact op met de Toyota Verdeler van uw keuze. Hij zal graag in detail uitleggen waarom onze hybrides een echt succesverhaal in de geschiedenis van het merk zijn.

Kan ik gaan in emissiearme zones in grote steden zoals Gent, Antwerpen & Brussel met een Toyota Diesel rijden?

Alle Toyota wagens uitgerust met een dieselmotor die worden aangeboden onder het label Toyota Plus, zijn minder dan 8 jaar oud en voldoen dus perfect aan de maximale CO2-emissienormen die sommige steden met lage emissiezones hanteren. Zo wordt u zonder problemen met uw dieselwagen toegelaten in de lage emissiezone's.

Zijn de tweedehandswagens bij Toyota geïnspecteerd?

Alle wagens die verkocht worden bij TOYOTA PLUS zijn gecontroleerd op meer dan 100 punten voor levering. Samen met de een garantie tot 60 maanden en de Eurocare road assistance zorgt dit voor en gerust gevoel.

Ontdek meer over Toyota

Onze financieringsproducten

Onze financieringsproducten

Wenst u uw TOYOTA PLUS wagen te financieren? Kies hier uit de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden. Voor iedereen is er een geschikte oplossing.

Onze verzekeringsproducten

Onze verzekeringsproducten

5 jaar maximaal verzekerd wij willen met u een lange  vertrouwensrelatie  opbouwen. Daarom stellen wij onze gepriviligieerde klanten eeen  complete en goedkopere autoverzekering  voor. wij geven advies en bieden verzekeringen aan zodat u met een  rustig  gevoel aan het stuur kunt zitten. Maak de juiste keuze en bel het gratis nummer 0800 20 232 . De voordelen van Toyota verzekeringen -Bonus-Malus BA 0+1 ongeval=  Bonus-Malus 0 -24 maanden = 100% en  0% franchise -Minder dan 10.000km/jaar = - 15% op uw BA  en OMNIUM -Uw  nieuwe kentekens  in slechts 24 uur

De Toyota Plus voordelen

De Toyota Plus voordelen

Waarborgvoorwaarden

Bijstandvoorwaarden Eurocare

De hybride voordelen

De hybride voordelen

Of u nu op zoek bent naar een een soepelere of stille manier van rijden, of wil u een auto die een optimaal brandstofverbruik heeft met een minimale emissie dan is er een lange lijst en manieren binnen ons assortiment van zeven HYBRIDE modellen die het verschil kunnen maken in uw leven.

Toyota Logo